Selecteer een pagina
Home 5 Events 5 EK-Poule: word de nieuwe voetbalexpert en win

EK-Poule: word de nieuwe voetbalexpert en win

Laatste update: 11 mei 2021
Europees kampioenschap EK voetbal poule

Echte voetbalfanaten hebben al bijna een jaar reikhalzend uitgekeken naar het EK. Half juni is het dan eindelijk zover. Dit jaar halen we het dubbel en dwars in! Hoe? Door de strijd aan te gaan in de Only for Men EK-Poule. Wij leggen je uit hoe het werkt.

Allereerst: wat kan je winnen in de EK-poule?

Dé EK-voetbalexpert eindigt bovenaan in de poule en verslaat daarmee dus onze huis-voetbalanalist Hans Kraay. Alsof dat al niet eer genoeg is, win je ook nog eens €1.000,- shoptegoed én tickets om een opname Veronica Inside bij te wonen – inclusief backstage tour.

Hoe doe je mee?

Geen kijken en luisteren, maar praten en meeleven dit EK. Om mee te doen registreer je jouw account op Scorito (via de site of de app voor iOs of Android) en neem je deel aan de Only for Men EK-poule. Kies de algemene poule óf doe mee tegen de medewerkers uit jouw favoriete winkel! Je kan direct de wedstrijden in de groepsfase voorspellen, maar dat hoeft natuurlijk (nog) niet.

Nog niet helemaal zeker van je zaak? Houd onze Instagram stories in de gaten voor tips van Hans Kraay.

Zo werkt het: voorspel en win in twee fases

Jouw voorspellingen doe je in twee delen. Voorafgaand mag je natuurlijk wat vooronderzoek doen, maar je mag ook een prognose maken op basis van jouw gut feeling. Jij bent de expert, dus jij weet wat werkt! Als het goed is 😉.

Fase 1: voorspel de groepsfase van het EK

In de eerste fase voorspel je de uitslag van 36 groepswedstrijden. Ook voorspel je wie er eerste en tweede worden in de groep, wie de topscoorders zijn en wie jouw Europees Kampioen wordt. Deze voorspelling vul je in voor vrijdag 11 juni om 21.00 uur.

Fase 2: Jouw prognose voor de knock-out fase

In de tweede fase voorspel je per ronde de uitslagen van de wedstrijden. Je kiest per ronde ook de vier topscoorders. De deadline voor het invullen van deze uitslagen is gelijk aan de start van de eerste wedstrijd van de ronde.

Je kan je voor het doorgeven van je voorspellingen inloggen via de site, maar je kan ook de app downloaden op je Android of iOS toestel.

Stay tuned met de Only for Men EK-Updates

Hoe je op de hoogte blijft? Houd onze Facebook en Instagram nauwlettend in de gaten. Wij gaan het land door om onze storemanagers en modeadviseurs aan de tand te voelen over hun kansen in de poule. Wie weet hebben zij nog een fijne troef achter de hand die ze met jou willen delen.

Heb je nog brandende vragen voor je van start gaat? Schroom dan niet om ze te stellen. Je kan ons het snelst bereiken via Facebook, Instagram of via socialmedia@onlyformen.nl.

Helemaal in stijl op de bank? Ontdek onze stijlvolle oranje modetips.

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Coronavirusmaatregelen

Coronavirusmaatregelen

Beste klant, Ook wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) nog steeds op de voet. Via deze weg willen we je graag op de hoogte stellen van een aantal voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers...

Wij vermaken binnenblijvers met digitale events

Wij vermaken binnenblijvers met digitale events

Binnenblijvers en thuiswerkers, die de komende weken niet meer terecht kunnen in hun favoriete kroeg, winkel of sportclub, hoeven zich wat ons betreft niet te vervelen! Normaal organiseren wij spectaculaire events in en rond onze winkels, nu ligt de focus tot minimaal...